+30 26510 - 32328 info@armoniatravel.gr
+30 26510 - 32328 info@armoniatravel.gr

Αλβανία – 2ήμερη εκδρομή

0
Τιμή
€90
Τιμή
€90
Ονοματεπώνυμο*
Άτομα*
Email*
Τηλέφωνο*
Σχόλια

Adding item to wishlist requires an account

800

Πώς μπορούμε να σε βοηθήσουμε;

+30 26510 – 32328

info@armoniatravel.gr

Ημερομηνία : 25/03/23
Αναλυτικό πρόγραμμα

2ΗΜΕΡΗ  ΕΚΔΡΟΜΗ

ΤΙΡΑΝΑ – ΜΠΕΡΑΤΙ

ΑΡΓΥΡΟΚΑΣΤΡΟ – ΤΕΠΕΛΕΝΙ

25 – 26 / 03 / 23

 

1η ΗΜΕΡΑ: ΑΡΓΥΡΟΚΑΣΤΡΟ – ΤΕΠΕΛΕΝΙ – ΜΠΕΡΑΤΙ – ΤΙΡΑΝΑ ( 350 χλμ. )

Αναχώρηση από τα Ιωάννινα και διαμέσου των συνόρων Κακαβιάς μπαίνουμε στην χώρα της Αλβανίας. Συνεχίζοντας το δρόμο μας φτάνουμε στο Αργυρόκαστρο, το οποίο από το 2005 αποτελεί μνημείο πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO. Θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε τα πέτρινα αρχοντικά που μαρτυρούν την πλούσια κληρονομιά της περιοχής. Στην συνέχεια θα προχωρήσουμε στο Τεπελένι όπου θα δούμε το άγαλμα του Αλί Πασά και το κάστρο του και τα βουνά γύρω από τους ποταμούς Δρίνο και Αώο όπου έγιναν μάχες του ηρωικού έπους του 1940-1941. Μετά την επίσκεψη μας στο Τεπελένι συνεχίζουμε για άλλη μια πόλη που ανήκει στα μνημεία πολιστικής κληρονομιάς της UNESCO, την πόλη με τα χίλια παράθυρα, το Μπεράτι. Θα ξεναγηθούμε στο κάστρο και την ακρόπολη με το  βυζαντινό μουσείο που φιλοξενεί τις αγιογραφίες του Ονούφριου καθώς και στα σοκάκια της παλιάς πόλης με τις ορθόδοξες εκκλησίες. Αργά το απόγευμα φτάνουμε στο ξενοδοχείο μας στα Τίρανα. Δείπνο, Διανυκτέρευση.

2η  ΗΜΕΡΑ: ΤΙΡΑΝΑ –  ΙΩΑΝΝΙΝΑ ( 320 χλμ. )

Μετά το πρωινό στο ξενοδοχείο μας ξεκινάμε την περιήγηση μας στην πρωτεύουσα της Αλβανίας. Θα επισκεφθούμε τον ναο της Αρχιεπισκοπής, που είναι αφιερωμένος στην Ανάσταση του Κυρίου. Στην συνέχεια θα δούμε την Όπερα, το τζαμί του Ethem Bey και τον πύργο του ρολογιού. Στην μέση της κεντικής πλατείας δεσπόζει το άγαλμα του εθνικού ήρωα Γεωργίου Καστριώτη Σκεντερμπεη. Στο τέλος της περιήγησης μας θα δούμε την Ακαδημία καλών τεχνών, το Πανεπιστήμιο καθώς και το  στάδιο Qemal Stafa. Στην συνέχεια θα έχουμε χρόνο ελεύθερο για φαγητό. Μετά το φαγητό μας παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής προς τα Ιωάννινα όπου θα φτάσουμε νωρίς το βράδυ.

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  • Διαμονή σε επιλεγμένο ξενοδοχείο σε δίκλινα δωμάτια 
  • Ημιδιατροφή
  • Μετακινήσεις  – περιηγήσεις βάσει προγράμματος
  • Φ.Π.Α.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:  Εισόδους  σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους ,  γεύματα ή δείπνα , και ότι δεν αναγράφετε στο πρόγραμμα.

 

Τιμή κατ’άτομο: 90 €

Photos