+30 26510 - 32328 info@armoniatravel.gr
+30 26510 - 32328 info@armoniatravel.gr

Ανδριανούπολη – 3ήμερη

0
Τιμή
€120
Τιμή
€120
Ονοματεπώνυμο*
Άτομα*
Email*
Τηλέφωνο*
Σχόλια

Adding item to wishlist requires an account

112

Πώς μπορούμε να σε βοηθήσουμε;

+30 26510 – 32328

info@armoniatravel.gr

Ημερομηνία : 04/01/20
Αναλυτικό πρόγραμμα για την εκδρομή

ΑΝΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ

3 / ήμερη εκδρομή   

 

 ΗΜΕΡΕΣ: 3

 

Αναχ.  4 / 1 / 2020  

 

1η ΗΜΕΡΑ: ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ – ΑΝΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ    

Συγκέντρωση το πρωί  ώρα 7.00  και αναχώρηση για την Θράκη ,και με ενδιάμεσες στάσεις καθ΄οδόν , φθάνουμε  στην Αλεξανδρούπολη.   Περιήγηση της πόλης και χρόνος ελεύθερος για φαγητό . Αργά το μεσημέρι αναχωρούμε για την Ανδριανούπολη  Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας Διαν/ση.

 

2η ΗΜΕΡΑ:  ΑΝΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ  (Erdin

Πρόγευμα και στη συνέχεια θα υπάρχει ξενάγηση της πόλης ξεκινώντας από το Κάραγατς, όπου θα επισκεφθούμε τον Σιδηροδρομικό Σταθμό της Γαλλικής Εταιρείας Σιδηροδρόμων, όπου στάθμευε κάποτε το Οριάν Εξπρές, στην συνέχεια θα επισκεφθούμε την πόλη της Ανδριανούπολης  την  δεύτερη πρωτεύουσα της Οθωμανικής  αυτοκρατορίας και θα περιηγηθούμε στην πόλη, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε το τέμενος Σελιμιγιέ με τους 4 μιναρέδες, που οικοδομήθηκε αποκλειστικά από τα λάφυρα της εκστρατείας των Οθωμανών στην Κύπρο και αποτελεί το αρτιότερο δημιούργημα του κορυφαίου αρχιτέκτονα Μιμάρ Σινάν. Από ορισμένα σημεία του φαίνεται ο ποταμός Έβρος και η γέφυρα Σαρατσάνε      ( 1451 μ.Χ.).

Ακόμα θα δούμε το Ρουστέμ Πασά Καραβάν Σεράι, δημιούργημα του 16ου αιώνα και που σήμερα λειτουργεί ως ξενοδοχείο, το Τέμενος Έσκι Τζαμί του 15ου αιώνα, το Μπεζεστένι, το Δημαρχείο, το συγκρότημα Κουλιγιέ Μπεγιαζήτ ΙΙ, το Μουσείο Υγείας καθώς και το αρχαιολογικό και λαογραφικό μουσείο Αδριανούπολης.

Στη συνέχεια ελεύθερος χρόνος στη διάθεση μας για αγορές και καφέ. Επιστροφή  στο ξενοδοχείο . Διαν/ση.

 

3η ΗΜΕΡΑ:   ΑΝΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ  – ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Μετά το πρωινό στο ξενοδοχείο μας αναχωρούμε  για τα σύνορα,  έλεγχος ταξιδιωτικών εγγράφων ,  και στην συνέχεια παίρνουμε τον δρόμο της επιστροφής για τα Ιωάννινα όπου με διάφορες στάσεις καθ΄οδόν για ξεκούραση φθάνουμε νωρίς  το βράδυ.

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ !!

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

  • Μετακινήσεις με υπερυψωμένο κλιματιζόμενο  λεωφορείο του γραφείου μας
  • Διαμονή στην Ανδριανούπολη  σε Hotel  4* αστ.  σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό μπουφέ  και δείπνο – Ημιδιατροφή  ( 2  διαν/σεις )
  • Ξεναγήσεις  – περιηγήσεις βάσει προγράμματος
  • Φ.Π.Α.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΛΑΜΒΑΝΕΙ

Εισόδους σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους , γεύματα, δείπνα , φόρους  διαν/σης ,  και ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα.

 

ΤΙΜΗ ΚΑΤ ΑΤΟΜΟ :

Για διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο  120 €

Διαφορά μονόκλινου δωματίου  40 €

 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ

Photos