+30 26510 - 32328 info@armoniatravel.gr
+30 26510 - 32328 info@armoniatravel.gr

Κωνσταντινούπολη & Πριγκηπόνησα – 4ήμερη

0
Τιμή
€200
Τιμή
€200
Ονοματεπώνυμο*
Άτομα*
Email*
Τηλέφωνο*
Σχόλια

Adding item to wishlist requires an account

348

Πώς μπορούμε να σε βοηθήσουμε;

+30 26510 – 32328

info@armoniatravel.gr

Ημερομηνία : 26/04/19
Αναλυτικό πρόγραμμα για την εκδρομή

1η ημέρα: ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ 

Συγκέντρωση στη  Περιφέρεια Ιωαννίνων και αναχώρηση νωρίς το πρωί. Με τις απαραίτητες στάσεις, φθάνουμε στα σύνορα. Μπαίνοντας στην Ανατολική Θράκη περνάμε έξω από την Κεσάνη, Μάλγαρα και Ραιδεστό, ταξιδεύοντας παράλληλα με την ακτή της Θάλασσας του Μαρμαρά. Άφιξη στην Κωνσταντινούπολη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος. Το απόγευμα μια πρώτη γνωριμία με την πόλη περπατώντας στα όμορφα και γραφικά στενά του πεζόδρομου του Πέραν, θα σας ενθουσιάσει…

2η ημέρα: ΑΓΟΡΑ & ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΝΗΣΑ

Πρωινό και συνεχίζουμε στη μεγάλη σκεπαστή αγορά της πόλης, το Καπαλί Τσαρσί με τα 4.000 καταστήματα για ψώνια. Στο χρόνο αυτό μπορείτε να περάσετε και μια βόλτα από την Αιγυπτιακή αγορά (Μισίρ Τσαρσί). Ακολούθως περνάμε από την πρώτη κρεμαστή γέφυρα του Βοσπόρου στην ασιατική ακτή. Άφιξη στη Χαλκηδόνα και συνεχίζουμε για το λιμάνι του Μπόσταντζι, για να πάρουμε το καραβάκι για τα Πριγκηπόννησα. Άφιξη στην Πρίγκηπο και χρόνος ελεύθερος για βόλτα με τα γραφικά παϊτόνια, όπου θα θαυμάσουμε τις αρχοντικές ξύλινες επαύλεις με τους ολάνθιστους κήπους. Για όσους επιθυμούν, προτείνουμε την ανάβαση-προσκύνημα στο μοναστήρι του Αϊ-Γιώργη του Κουδουνά, που βρίσκεται στο ψηλότερο σημείο του νησιού.

3η ημέρα: ΜΟΥΣΕΙΑ & ΒΟΣΠΟΡΟΣ

Μετά το πρωινό η μέρα μας αρχίζει με προαιρετική κρουαζιέρα στα στενά του Βοσπόρου, όπου θα θαυμάσουμε τα παλαιά χωριά αλλά και τις σύγχρονες αριστοκρατικές συνοικίες, φτάνοντας μέχρι τη δεύτερη κρεμαστή γέφυρα του Βοσπόρου. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε την Αγία Σοφία και την υπόγεια Βασιλική Κινστέρνα (Δεξαμενή–Υδραγωγείο) του Ιουστινιανού με το ιδιαίτερα ατμοσφαιρικό της περιβάλλον. Ακόμη θα δούμε το Μπλε Τζαμί, το Βυζαντινό Ιππόδρομο με τον Αιγυπτιακό οβελίσκο, την Ελικτή Στήλη των Δελφών, τη στήλη του Κωνσταντίνου και τη Γερμανική Κρήνη του 1898. Επίσκεψη στο περίφημο Ανάκτορο του Τοπ Καπί (αλλοτινή κατοικία του Σουλτάνου) με τα θαυμαστά εκθέματά του. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και το βράδυ προτείνουμε διασκέδαση σε νυχτερινό κέντρο με Οριεντάλ μουσική.

4η ημέρα: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ – ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Πρωινό και επίσκεψη στο Ορθόδοξο Οικουμενικό Πατριαρχείο στο Φανάρι και στο Αγίασμα της Παναγίας των Βλαχερνών, όπου εψάλει για πρώτη φορά ο Ακάθιστος Ύμνος το 626 μ.Χ. Συνεχίζουμε για στο ISTANBUL FORUM, ένα από τα πλέον σύγχρονα εμπορικά κέντρα της Κωνσταντινούπολης, όπου θα επισκεφθούμε το Aquarium (Ενυδρείο), όπου εκτίθενται πάνω από 10.000 διαφορετικά θαλασσινά είδη & ψάρια. Αναχώρηση για τα σύνορα και με ενδιάμεσες στάσεις καθοδόν άφιξη στα Ιωάννινα.

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

¨      Μεταφορά με πολυτελή κλιματιζόμενο λεωφορείο  του γραφείου μας

¨      Διανυκτερεύσεις στην  Κωνσταντινούπολη  σε 4*αστ. ξενοδοχείο  σε  δίκλινα  δωμάτια

¨      Πρωινό στην Κωνσταντινούπολη 

¨      Περιηγήσεις ξεναγήσεις βάσει προγράμματος

¨      Ξεναγό  ελληνόφωνα του γραφείου μας

¨      ΦΠΑ

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :

Οι είσοδοι στα μουσεία, τα βαπορέτα, τα φιλοδωρήματα,  και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό.

 

  • Η σειρά των επισκέψεων – ξεναγήσεων μπορεί να αλλάξει για την καλύτερη εφαρμογή του προγράμματος χωρίς να παραλειφθεί κάτι.

 

ΤΙΜΗ  ΚΑΤ ΑΤΟΜΟ 200  €

·         ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ  ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ  ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ  ( νέου τύπου ) 
Photos