+30 26510 - 32328 info@armoniatravel.gr
+30 26510 - 32328 info@armoniatravel.gr

Μπάνσκο – 4ήμερη

0
Τιμή
€150
Τιμή
€150
Ονοματεπώνυμο*
Άτομα*
Email*
Τηλέφωνο*
Σχόλια

Adding item to wishlist requires an account

282

Πώς μπορούμε να σε βοηθήσουμε;

+30 26510 – 32328

info@armoniatravel.gr

Ημερομηνία : 21-24/02/19
Αναλυτικό πρόγραμμα για την εκδρομή

4 / ΗΜΕΡΗ  ΕΚΔΡΟΜΗ

ΜΠΑΝΣΚΟ

21-24/02/2019

 

1η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση από τα Ιωάννινα και με ενδιάμεσες στάσεις για ξεκούραση φθάνουμε στον Προμαχώνα. Διέλευση των συνόρων και άφιξη στην γραφική πόλη του Μπάνσκο. Η πόλη έχει πληθυσμό 10.000 κάτοικων και φημίζεται για το χιονοδρομικό κέντρο της το οποίο διαθέτει πίστες σκι 75 χιλιόμετρων. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και στην συνέχεια χρόνος  ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με  την γραφική πόλη. Διαν/ση

 

2η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό στο ξενοδοχείο και ημερήσια προαιρετική εκδρομή στη Σόφια, την πρωτεύουσα της Βουλγαρίας. Θα επισκεφτούμε τον καθεδρικό ναό του Αλεξάνδρου Νεφσκι, το Εθνικό θέατρο, το Πανεπιστήμιο, το τζαμί Μπάνια, την άσβεστη φλόγα του άγνωστου στρατιώτη και τον ναό της Αγίας Σοφίας, τη Ροτόντα του Αγίου Δημητρίου, το μουσείο Φυσικής Ιστορίας και το Ναό του Αγίου Νικολάου (Ρώσικη εκκλησία). Για όσους δεν ακολουθήσουν, σας προτείνουμε επίσκεψη στην τοπική αγορά όπου θα βρείτε ποικιλία αθλητικών ειδών και ειδών ρουχισμού. Επίσης το χωριό διαθέτει πολλές ταβερνούλες κοντά στο ιστορικό του κέντρο ώστε να απολαύσετε τα τοπικά εδέσματα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

3η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος για να χαρούμε τα χειμερινά σπορ ή να ακολουθήσουμε κάποια από τις προτεινόμενες δραστηριότητες.

 

4η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό στο ξενοδοχείο μας  χρόνος ελεύθερος για την τελευταία βόλτα μας στην πόλη και στην συνέχεια παίρνουμε τον δρόμο της επιστροφής όπου με ενδιάμεσες στάσεις θα φτάσουμε νωρίς το βράδυ.

 

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

 

  • Μετακινήσεις με κλιματιζόμενο υπερυψωμένο λεωφορείο του γραφείου μας.
  • Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία  στο Μπάνσκο με ημιδιατροφή σε δίκλινα δωμάτια
  • Φ.Π.Α

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

Εισόδους σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία, extra γεύματα & δείπνα, και ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα.

 

 

 

 

ΤΙΜΗ  ΚΑΤ ΑΤΟΜΟ

 

Για διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο  150 €

 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ  ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ  ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ .

 

 

ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ

 

ΣΟΦΙΑ: Ολοήμερη εκδρομή στη Σόφια. Αναχώρηση νωρίς το πρωί. Άφιξη πανοραμική όσο και πεζή ξενάγηση για να γνωρίσουμε την πόλη και τα ενδιαφέροντα μνημεία της, όπως την εκκλησία του Νέφσκυ και την υπαίθρια αγορά με παλιά αντικείμενα και αντίκες, την Ρώσικη εκκλησία, τα παλιά ανάκτορα και σημερινή πινακοθήκη, το μνημείο των Ρώσων στρατιωτών, το παλιό Πανεπιστήμιο, την Γέφυρα των Αετών και άλλα. Για αγορές η Σόφια προσφέρει καταπληκτικές ευκαιρίες, αν σκεφθεί κανείς τα 5 mall. Αργά το απόγευμα θα επιστρέψουμε στο Μπάνσκο. Τιμή κατ’ άτομο 20€

Photos