+30 26510 - 32328 info@armoniatravel.gr
+30 26510 - 32328 info@armoniatravel.gr

Μυτιλήνη – 5ήμερη

0
Τιμή
€240
Τιμή
€240
Ονοματεπώνυμο*
Άτομα*
Email*
Τηλέφωνο*
Σχόλια

Adding item to wishlist requires an account

93

Πώς μπορούμε να σε βοηθήσουμε;

+30 26510 – 32328

info@armoniatravel.gr

Ημερομηνία : 21/08/20
Αναλυτικό πρόγραμμα για την εκδρομή

ΜΥΤΙΛΗΝΗ

5/ ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

Αναχ. 21/08/2020

1η ΗΜΕΡΑ Συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία και αναχώρηση για το λιμάνι του Πειραιά. Επιβίβαση στο καράβι και απόπλους για το νησί της Λέσβου. Διαν/ση εν πλώ.

2η ΗΜΕΡΑ Αφιξη το πρωί στην Μυτιλήνη και αναχώρηση για να επισκευθούμε ένα από τα πιο γραφικά χωριά του νησιού την Αγιάσο. Επίσκεψη στην εκκλησία της Παναγιάς της Βρεφοκρατούσας και χρόνος ελεύθερος για να θαυμάσουμε την μεγάλη παράδοση του χωριού στην αγγειοπλαστική και στην ξυλογλυπτική. Στην συνέχεια

αναχώρηση για την ανατολική Λέσβο και πρώτη στάση στις Καρυές όπου βρίσκεται μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον το γυναικείο μοναστήρι του Αγίου Ραφαήλ, το οποίο ιδρύθηκε το 1963 . Χρόνος ελεύθερος για να προσκυνήσουμε στην Μονή. Στην συνέχεια αναχώρηση για το Μανταμάδο όπου βρίσκεται η εκκλησία του Αγίου Ταξιάρχη με την ανάγλυφη θαυματουργή εικόνα του. Μετάβαση στο ξενοδοχείο μας Διαν/ση.

3η ΗΜΕΡΑ Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και αναχώρηση για τη Μονή Λειμώνος το σημαντικότερο μοναστήρι του νησιού που χτίστηκε το 1523. Συνεχίζουμε για την Πέτρα και επίσκεψη στον μεταβυζαντινό ναό της Παναγίας την Γλυκοφιλούσας

ο οποίος βρίσκεται χτισμένος σε έναν βράχο ύψους 40 μέτρων. Στην συνέχεια αναχώρηση για το πιο τουριστικό μέρος του νησιού, τον παραδοσιακό οικισμό του Μόλυβου, στον οποίο θα περιπλανηθούμε στα πέτρινα καλντερίμια και θα θαυμάσουμε το επιβλητικό κάστρο στην κορυφή του χωριού. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας Διαν/ση.

4η ΗΜΕΡΑ Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και αναχώρηση για την πολη της Μυτιλήνης όπου θα υπάρξει ελεύθερος χρόνος για επίσκεψη της πόλης και για ψώνια. Το απόγευμα άφιξη στο λιμανι και επιβίβαση στο πλοίο για Πειραιά. Διαν/ση εν πλώ.

5η ΗΜΕΡΑ Αφιξη το πρωί στο Πειραιά και στην συνέχεια παίρνουμε τον δρόμο της επιστροφής για τα Ιωάννινα.

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

  • Μετακίνηση με υπεριψωμένο κλιματιζόμενο λεωφορείο του γραφείου μας

  • Ακτοπλοικά εισιτήρια με την ΒLUE STAR FERRIES σε οικονομική θέση.

  • Διαμονή σε επιλεγμένο ξενοδοχείο σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό

( 2 διαν/σεις )

  • Μετακινήσεις – περιηγήσεις βάσει αναλυτικού προγράμματος

  • ΦΠΑ

ΤΙΜΗ ΚΑΤ ΑΤΟΜΟ

Για διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο 240,00 €

Διαφορά μονόκλινου δωματίου 30,00 €

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

Εισόδους σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, γεύματα ή δείπνα , και ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα.

Photos