+30 26510 - 32328 info@armoniatravel.gr
+30 26510 - 32328 info@armoniatravel.gr

Ναύπλιο – 3ήμερη εκδρομή

0
Τιμή
€130
Τιμή
€130
Ονοματεπώνυμο*
Άτομα*
Email*
Τηλέφωνο*
Σχόλια

Adding item to wishlist requires an account

297

Πώς μπορούμε να σε βοηθήσουμε;

+30 26510 – 32328

info@armoniatravel.gr

Ημερομηνία : 17/09/21
Αναλυτικό πρόγραμμα για την εκδρομή

3/ ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΝΑΥΠΛΙΟ – ΜΥΚΗΝΕΣ – ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

17 / 09 / 2021

 

1η ΗΜΕΡΑ: Ιωάννινα – Μυκήνες – Ναύπλιο  (390 χλμ. )

Αναχώρηση από τα Ιωάννινα   στις  7:30 και ακολουθόντας τη διαδρομή της Ιονίας Οδού, με ενδιάμεσες στάσεις φτάνουμε στις Μυκήνες όπου θα ξεναγηθούμε στον αρχαιολογικό χώρο και θα θαυμάσουμε τα ευρήματα του λαμπρότερου πολιτισμού της Ελληνικής προιστορίας που έφερε στο φως ο Ερρίκος Σλήμαν το 1876. Στην συνέχεια θα αναχωρήσουμε για το Τολό και το ξενοδοχείο μας. Το βράδυ θα μεταβούμε στο Ναύπλιο όπου θα έχουμε χρόνο ελεύθερο για φαγητό και γνωριμία με την πόλη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ: Ναύπλιο  ( 20 χλμ. )

Μετά το πρωινό μας στο ξενοδοχείο ξενάγηση της πόλης του Ναυπλίου. Θα ξεκινήσουμε από το Παλαμήδι, στη συνέχεια θα επισκεφθούμε την πλατεία Συντάγματος, πλατεία του Πλατάνου κατά την επανάσταση, όπου συναντάμε πολλά αξιόλογα μνημεία: Την πρώτη Ελληνική Βουλή,  τον Μεντρεσές – Τούρκικο ιεροδιδασκαλείο – σήμερα χρησιμοποιείται από το αρχαιολογικό Μουσείο, την αποθήκη του Ελληνικού Στόλου – αρχαιολογικό Μουσείο σήμερα. Αριστερά του Μουσείου υπάρχει η Εθνική Τράπεζα – βαρύ κτίριο του μεσοπολέμου επηρεασμένο από Μυκηναϊκό πρότυπο. Ανατολικά της πλατείας Συντάγματος βρίσκεται το Τριανόν – παλαιό τούρκικο τζαμί – σήμερα λειτουργεί ως θέατρο και κινηματογράφος. Επίσης την πινακοθήκη του Ναυπλίου, όπου εκτίθενται πίνακες αξιόλογων ζωγράφων. Το απόγευμα, χρόνος ελεύθερος στην πόλη του Ναυπλίου για ψώνια, σουβενίρ κλπ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ: Επίδαυρος – Ιωάννινα ( 420 χλμ. )

 Μετά το πρωινό, αναχωρούμε για να επισκεφθούμε την το αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου καθώς και το Ασκλπιείο, το μεγαλύτερο θεραπευτικό κέντρο της Αρχαιότητας. Στη συνέχεια  αναχώρηση διαμέσου ισθμού της Κορίνθου επίσκεψη στα Ίσθμια . Χρόνος ελεύθερος για φαγητό  και νωρίς το απόγευμα αναχώρηση για τα Ιωάννινα δια μέσω γέφυρας  Ρίου – Αντίρριου , στάσεις καθ οδόν  , θα φθάσουμε νωρίς  το βράδυ.

                                                                                

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  • Διαμονή σε επιλεγμένο ξενοδοχείο σε δίκλινα δωμάτια 
  • Πρωινό  στο  ξενοδοχείο  ( 2 πρωινά  )
  • Μετακινήσεις  – ξεναγήσεις βάσει προγράμματος
  • Φ.Π.Α.

ΤΙΜΗ ΚΑΤ΄ΑΤΟΜΟ:

Για διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο  τιμή κατ΄άτομο  130 €  

Διαφορά μονόκλινου: 20 €

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

Εισόδους  σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους , γεύματα ή δείπνα ,

και ότι δεν αναγράφετε στο πρόγραμμα.

 

Photos