+30 26510 - 32328 info@armoniatravel.gr
+30 26510 - 32328 info@armoniatravel.gr

Ναύπλιο – 3ήμερη

0
Τιμή
€120
Τιμή
€120
Ονοματεπώνυμο*
Άτομα*
Email*
Τηλέφωνο*
Σχόλια

Adding item to wishlist requires an account

164

Πώς μπορούμε να σε βοηθήσουμε;

+30 26510 – 32328

info@armoniatravel.gr

Ημερομηνία : 21/08/20
Αναλυτικό πρόγραμμα για την εκδρομή

3/ ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΝΑΥΠΛΙΟ – ΜΥΚΗΝΕΣ – ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

21 – 23 / 08 / 2020

1η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση από τα Ιωάννινα στις 08:00 και ακολουθόντας τη διαδρομή της Ιονίας Οδού, με ενδιάμεσες στάσεις φτάνουμε στις Μυκήνες όπου θα ξεναγηθούμε στον αρχαιολογικό χώρο και θα θαυμάσουμε τα ευρήματα του λαμπρότερου πολιτισμού της Ελληνικής προιστορίας που έφερε στο φως ο Ερρίκος Σλήμαν το 1876. Στην συνέχεια θα αναχωρήσουμε για το Τολό και το ξενοδοχείο μας. Το βράδυ θα μεταβούμε στο Ναύπλιο όπου θα έχουμε χρόνο ελεύθερο για φαγητό και γνωριμία με την πόλη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό μας στο ξενοδοχείο περιήγηση της πόλης του Ναυπλίου. Θα ξεκινήσουμε από το Παλαμήδι, στη συνέχεια θα επισκεφθούμε την πλατεία Συντάγματος, πλατεία του Πλατάνου κατά την επανάσταση, όπου συναντάμε πολλά αξιόλογα μνημεία: Την πρώτη Ελληνική Βουλή, τον Μεντρεσές – Τούρκικο ιεροδιδασκαλείο – σήμερα χρησιμοποιείται από το αρχαιολογικό Μουσείο, την αποθήκη του Ελληνικού Στόλου – αρχαιολογικό Μουσείο σήμερα. Αριστερά του Μουσείου υπάρχει η Εθνική Τράπεζα – βαρύ κτίριο του μεσοπολέμου επηρεασμένο από Μυκηναϊκό πρότυπο. Ανατολικά της πλατείας Συντάγματος βρίσκεται το Τριανόν – παλαιό τούρκικο τζαμί – σήμερα λειτουργεί ως θέατρο και κινηματογράφος. Επίσης την πινακοθήκη του Ναυπλίου, όπου εκτίθενται πίνακες αξιόλογων ζωγράφων. Το απόγευμα, χρόνος ελεύθερος στην πόλη του Ναυπλίου για ψώνια, σουβενίρ κλπ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό, αναχωρούμε για να επισκεφθούμε την το αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου καθώς και το Ασκλπιείο, το μεγαλύτερο θεραπευτικό κέντρο της Αρχαιότητας. Στη συνέχεια αναχώρηση για τα Ισθμια όπου θα υπάρχει χρόνος ελεύθερος για φαγητό. Μετά το φαγητό μας παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής για τα Ιωάννινα όπου με στάσεις καθ οδόν θα φθάσουμε νωρίς το βράδυ.

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

  • Μετακινήσεις με κλιματιζόμενο υπερυψωμένο λεωφορείο του γραφείου μας.

  • Διαμονή σε επιλεγμένο ξενοδοχείο σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό. ( 2 διαν/σεις )

  • Ξεναγήσεις – περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.

  • Φ.Π.Α

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

Εισόδους σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία, γεύματα , δείπνα, και ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα.

ΤΙΜΗ

Τιμή κατ΄άτομο 120 €

Photos