+30 26510 - 32328 info@armoniatravel.gr
+30 26510 - 32328 info@armoniatravel.gr

Πάρος – 5ήμερη

0
Τιμή
€290
Τιμή
€290
Ονοματεπώνυμο*
Άτομα*
Email*
Τηλέφωνο*
Σχόλια

Adding item to wishlist requires an account

446

Πώς μπορούμε να σε βοηθήσουμε;

+30 26510 – 32328

info@armoniatravel.gr

Ημερομηνία : 01/08/20
Αναλυτικό πρόγραμμα για την εκδρομή

5 / ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΠΑΡΟΣ

01-05/08/20

 

1Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 23.00 π.μ. για το λιμάνι του Πειραιά, φτάνοντας τις πρώτες πρωινές ώρες για να πάρουμε το καράβι μας.

2Η ΗΜΕΡΑ: Αφιξη και πρώτη γνωριμία με το όμορφο νησί των Κυκλάδων. Ξεκινάμε με το Μοναστήρι του Αγίου Αρσενίου (ένα από τα ιστορικότερα της Πάρου) όπου φυλάσσονται τα λείψανα του Αγίου και συνεχίζουμε με την κοιλάδα με τις Πεταλούδες, τον πανέμορφο βιότοπο της ποικιλίας Tiger moth με τα πορτοκαλοκόκκινα χρώματα. Επόμενος σταθμός μας η Αλυκή και το μουσείο «Σκορπιός», έργο του ντόπιου ναυτικού Μπενέτου Σκιαδά. Θα θαυμάσουμε τη συλλογή από εντυπωσιακές μακέτες πλοίων και στον κήπο του τις μινιατούρες από τα πιο γνωστά μνημεία των Κυκλάδων. Συνεχίζουμε για το Δρυό και το παραλιακό Πίσω Λιβάδι, όπου θα έχουμε χρόνο για κολύμπι και γεύμα προαιρετικά. Λίγο αργότερα θα ανηφορίσουμε στη Μάρπησσα και τις Λεύκες, με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική και την εκκλησία της Αγίας Τριάδας. Στα Αρχαία Λατομεία στο Μαράθι θα μάθουμε τι είναι ο λυχνίτης της Πάρου και γιατί από αυτόν κατασκευάστηκαν τα πιο φημισμένα αγάλματα της Αρχαίας Ελλάδος, όπως η Αφροδίτη της Μήλου, ο Ερμής του Πραξιτέλη, οι Κόρες της Ακρόπολης, η Νίκη της Σαμοθράκης κ.α. Αφιξη στο ξενοδοχείο μας, χρόνος ελεύθερος για κολύμπι, περιπάτους, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό μεταφορά στο λιμάνι της Πούντας, απ’ όπου με πλοιάριο θα περάσουμε προαιρετικά στην Αντίπαρο. Περιήγηση στα γραφικά πλακόστρωτα με τα λουλουδιασμένα σπίτια και το ενετικό κάστρο. Χρόνος ελεύθερος, γεύμα προαιρετικά και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Ρομαντικές βόλτες στην Παροικιά το απόγευμα, διανυκτέρευση.

4Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και ημέρα ελεύθερη για χαλάρωση, κολύμπι, περιπάτους η εναλλακτικά ακολουθείστε την πρόταση μας για προαιρετική εκδρομή (έξοδα ατομικά) στο ΚΟΥΦΟΝΗΣΙ, στο νησί που η φυσική ομορφιά έχει ακόμη πρωταγωνιστικό ρόλο και η γοητεία του παραδοσιακού, αναλλοίωτη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, χρόνος ελεύθερος, διανυκτέρευση.

5Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και μεταφορά στο λιμάνι για το ταξίδι της επιστροφής, τακτοποίηση στο πλοίο και απόπλους 10.45 π.μ. για Πειραιά, άφιξη 14.45 μ.μ. και στην συνέχεια αναχώρηση για τα Ιωάννινα όπου με ενδιάμεσες στάσεις θα φτάσουμε νωρίς το βράδυ.

 

 

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

  • Μετακινήσεις με κλιματιζόμενo υπερυψωμένo λεωφορείο του γραφείου μας.
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια για την διαδρομή Πειραιάς- Πάρος – Πειραιάς
  • Διαμονή σε επιλεγμένο ξενοδοχείο   σε  δίκλινα δωμάτια με πρωινό            ( 3 διαν/σεις )
  • Ξεναγήσεις – περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
  • Φ.Π.Α

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

Εισόδους σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία, ακτοπλοικά εισιτήρια για Αντίπαρο και Κουφονήσι, γεύματα , δείπνα, και ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα.

 

ΤΙΜΗ  ΚΑΤ ΑΤΟΜΟ

Για διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο  290,00 €

Photos