+30 26510 - 32328 info@armoniatravel.gr
+30 26510 - 32328 info@armoniatravel.gr

Πρωτοχρονιά στη Βουδαπέστη – 6ήμερη εκδρομή

0
Τιμή
€390
Τιμή
€390
Ονοματεπώνυμο*
Άτομα*
Email*
Τηλέφωνο*
Σχόλια

Adding item to wishlist requires an account

76

Πώς μπορούμε να σε βοηθήσουμε;

+30 26510 – 32328

info@armoniatravel.gr

Ημερομηνία : 29/12/21
Αναλυτικό πρόγραμμα

ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ – ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

6 / ήμερη εκδρομή

 29 / 12 /21 – 03 / 01 / 22

 

1η ΗΜΕΡΑ:  ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ  ( 850 χλμ. )

Συγκέντρωση το πρωί και αναχώρηση για τα σύνορα.. Στάση στα αφορολόγητα για καφέ και ψώνια Αφού περάσουμε τον έλεγχο στα σύνορα θα διασχίσουμε την χώρα των Σκοπίων με κατεύθυνση το Βελιγράδι. Η σερβική πρωτεύουσα ήταν και παραμένει σταυροδρόμι ανθρώπων και πολιτισμών Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο  Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ:  ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ ( ξενάγηση πόλης )  – ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ   ( 380 χλμ. )

Πρόγευμα  και στην συνέχεια ξεκινάμε την ξενάγηση της πόλης. Ξεκινάμε από το παλιό Βελιγράδι όπου βρίσκονται και τα περισσότερα αξιοθέατα Θα δούμε την πλατεία Δημοκρατίας , το άγαλμα Κνεζ Μιχαίλα , το Εθνικό Θέατρο , το παλιό Οθωμανικό φρούριο. Θα θαυμάσουμε το μεγάλο πάρκο που βρίσκεται στην συμβολή των ποταμών όπου βρίσκεται το ρωμαϊκό πηγάδι που δολοφονήθηκε ο Ρήγας Φεραίος , το άγαλμα Ποτέμκιν κλπ. Στην συνέχεια αναχωρούμε για την Βουδαπέστη , τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας  Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ:  ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ (ξενάγηση)

Πρόγευμα και ακολουθεί ξενάγηση της πόλης. Θα δούμε την μνημειώδη πλατεία των Ηρώων, το επιβλητικό κτίριο του Κοινοβουλίου, τον καθεδρικό ναό του Αγίου Στεφάνου, την Όπερα, τον ιστορικό ναό του Αγίου Ματτία (όπου στέφονταν οι Ούγγροι βασιλιάδες), τον πύργο των Ψαράδων. Γεύμα. Στη συνέχεια μετάβαση στο λόφο Γκέλλερτ, απ’ όπου θα θαυμάσουμε την πανοραμική θεα της Βούδας και της Πέστης με το Δούναβη.  Απόγευμα ελεύθερο. Το βράδυ, προαιρετική διασκέδαση σε τοπική ταβέρνα με τσιγγάνικα βιολιά.  Διανυκτέρευση

4η ΗΜΕΡΑ: ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

Πρόγευμα και ξεκινάμε για την επίσκεψή μας στο  Νησί της Μαργαρίτας της Βουδαπέστης έπαιξε ένα σημαντικό ρόλο στην ιστορία της πόλης.Κατά το μεσαίωνα ήταν έδρα πολλών μοναχών αλλά στην αρχή του 19ου αιώνα αγκαλιάστηκε από τα μέλη της βασιλικής οικογένειας που αποφάσισαν να το μετατρέψουν σε έναν διακοσμημένο κήπο. Αργότερα το νησί έγινε θέρετρο ιαματικών λουτρών. Σήμερα αυτό το νησί με διαστάσεις 2.500μ μήκος και 500μ πλάτος συνδέεται με τη στεριά με δύο γέφυρες, τη Γέφυρα της Μαργαρίτας στη νότια πλευρά του και τη Γέφυρα του Arbat στη βόρεια πλευρά.    Επιστροφή το απόγευμα στην πόλη της Βουδαπέστης και χρόνος ελεύθερος για την τελευταία επίσκεψη στην πόλη και στην αγορά της. Μπορείτε να επισκεφθείτε κάποιο από τα μαγαζιά της πόλης με τα περίφημα κρύσταλλα Βοημίας, αγορές από αντίκες κλπ… Διανυκτέρευση.

5η ΗΜΕΡΑ:  ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ – ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ (  380 χλμ. )

Πρόγευμα και αναχώρηση για το Βελιγράδι με τις καλύτερες αναμνήσεις όπου φθάνουμε νωρίς το μεσημέρι  . Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας  Χρόνος ελεύθερος για περιήγηση της πόλης  Προαιρετική διασκέδαση. Δείπνο. Διανυκτέρευση.  

6η ΗΜΕΡΑ:  ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ – ΙΩΑΝΝΙΝΑ ( 850 χλμ. )

Πρόγευμα και αναχώρηση για το κέντρο του Βελιγραδίου για τα τελευταία ψώνια μας Αναχώρηση και διαμέσου της χώρας των Σκοπίων  άφιξη στα Ιωάννινα 

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

–  Μετακινήσεις με  υπερυψωμένο  κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας

–  Διαμονή σε ξενοδοχεία 4* αστέρων στην Βουδαπέστη και στο Βελιγράδι  σε δίκλινα δωμάτια

– Πρωινό ( σύνολο 5 πρωινά )

– Ημιδιατροφή στο Βελιγράδι ( σύνολο 2 δείπνα )

– Εκδρομές και περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα

– Τοπικούς ελληνόφωνες  ξεναγούς

– Αρχηγός – συνοδός του γραφείου μας

– Ταξιδιωτική ασφάλιση στην Generali

– Φ.Π.Α.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

–  Επιπλέον γεύματα ή δείπνα

–  Εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων

–  Φιλοδωρήματα , τηλεφωνήματα , εισόδους πόλεων κλπ

– Και ότι αναφέρεται ως προαιρετικό

 

Τιμή κατ΄άτομο :

Τιμή κατ΄άτομο σε δίκλινο δωμάτιο  390 €

Διαφορά μονόκλινου δωματίου  115 € για όλες τις διαν/σεις

 

  • Για την εκδρομή χρειάζονται ταυτότητες Νέου τύπου ( με λατινικούς χαρακτήρες )
Photos