+30 26510 - 32328 info@armoniatravel.gr
+30 26510 - 32328 info@armoniatravel.gr

Βουκουρέστι – Καρπάθια – 5ήμερη εκδρομη

0
Τιμή
€350
Τιμή
€350
Ονοματεπώνυμο*
Άτομα*
Email*
Τηλέφωνο*
Σχόλια

Adding item to wishlist requires an account

158

Πώς μπορούμε να σε βοηθήσουμε;

+30 26510 – 32328

info@armoniatravel.gr

Ημερομηνία : 18/04/23
Αναλυτικό πρόγραμμα

5 / ήμερη οδική εκδρομή

ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ

ΣΙΝΑΙΝΑ  – ΜΠΡΑΣΟΒ – ΚΑΡΠΑΘΙΑ – ΣΟΦΙΑ

18 – 22 / 04 / 23

 

 

1η ΗΜΕΡΑ:  ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΣΟΦΙΑ

 Στις 7:00 αναχώρηση από τα Ιωάννινα για σύνορα Προμαχώνα. Κάνοντας μία σύντομη στάση στα αφορολόγητα συνεχίζουμε για Σόφια. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και στην συνέχεια θα ξεναγηθούμε στο ιστορικό κέντρο της πόλης. Θα επισκεφθούμε την εκκλησία του Νέφσκυ και την υπαίθρια αγορά με παλιά αντικείμενα και αντίκες, την Ρώσικη εκκλησία, τα παλιά ανάκτορα και σημερινή πινακοθήκη, το μνημείο των Ρώσων στρατιωτών, το παλιό Πανεπιστήμιο, την Γέφυρα των Αετών και άλλα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Διανυκτέρευση

2η ΗΜΕΡΑ:  ΣΟΦΙΑ – ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ

Μετά το πρωινό στο ξενοδοχείο μας αναχωρούμε για το Βουκουρέστι. Με ενδιάμεσες στάσεις καθ΄οδόν  περνούμε τα σύνορα  σύνορα Βουλγαρίας – Ρουμανίας φθάνουμε στην πρωτεύουσα της το Βουκουρέστι. Θα επισκεφθούμε το Παλάτι του Τσαουσέσκου, το οποίο πλέον στεγάζει την βουλή. Επίσης θα θαυμάσουμε το Αντενέουμ όπως και την αψίδα του θριάμβου καθώς και το ορθόδοξο πατριαρχείο. Στην συνέχεια τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας.   Διανυκτέρευση

3η ΗΜΕΡΑ : ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ  – ΚΑΡΠΑΘΙΑ

Μετά το πρωινό στο ξενοδοχείο μας η ημέρα σήμερα είναι αφιερωμένη για επίσκεψη στα Καρπάθια και τον φημισμένο Πύργο του Δράκουλα. Ξενάγηση στον χώρο και στην συνέχεια αναχώρηση για το Μπρασώφ όπου θα δούμε την παλιά αγορά και την Μαύρη εκκλησία. Συνεχίζοντας φτάνουμε στην Σινάια όπου θα θαυμάσουμε το παλάτι πέλες, την θερινή κατοικία του βασιλιά Κάρολου καθώς και το Μοναστήρι της πόλης. Μετά την περιήγηση της περιοχής επιστρέφουμε στο Βουκουρέστι όπου θα διαν/σουμε.

4η ΗΜΕΡΑ:  ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ – ΣΟΦΙΑ

Μετά το πρωινό στο ξενοδοχείο  μας  παίρνουμε τον δρόμο της επιστροφής και με ενδιάμεση στάση στα σύνορα Ρουμανίας  – Βουλγαρίας φθάνουμε στην Σόφια. Χρόνος ελεύθερος για περιήγηση στην πρωτεύουσα της Βουλγαρίας όπου θα διαν/σουμε. 

5η ΗΜΕΡΑ : ΣΟΦΙΑ  – ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Μετά το πρωινό στο ξενοδοχείο μας   αναχώρηση για  τα Ιωάννινα όπου με ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό και ξεκούραση φθάνουμε νωρίς το βράδυ.

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

  • Μετακινήσεις με κλιματιζόμενο λεωφορείο του γραφείου μας
  • Ξεναγήσεις – περιηγήσεις βάσει προγράμματος
  • Διαμονή σε ξενοδοχεία 4* αστ.. σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό και δείπνο

( σύνολο 4 πρωινά και 4 δείπνα )

  • Ελληνόφωνος ξεναγός στην Ρουμανία & Βουλγαρία
  • Ασφαλιστική κάλυψη βάσει κοινοτικής οδηγίας στην Interamerican
  • ΦΠΑ

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

Προαιρετικά γεύματα ή δείπνα, εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων, ποτά τηλέφωνα ,φιλοδωρήματα και ότι δεν αναγράφετε στο πρόγραμμα.

 

ΤΙΜΗ  ΚΑΤ ΑΤΟΜΟ

Τιμή κατ΄άτομο σε δίκλινο δωμάτιο  350  €

Διαφορά μονόκλινου δωματίου     90    €

 

 

Για την εκδρομή χρειάζονται  ταυτότητες νέου τύπου.

 

Photos