+30 26510 - 32328 info@armoniatravel.gr
+30 26510 - 32328 info@armoniatravel.gr

ΙΤΑΛΙΑ

7 / ήμερη εκδρομή

1η ΗΜΕΡΑ: ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ – ΕΝ ΠΛΩ

Συγκέντρωση  στο σχολείο και αναχώρηση για την Ηγουμενίτσα. Επιβίβαση στο πλοίο, τακτοποίηση στις καμπίνες και απόπλους για Βενετία. Διανυκτέρευση εν πλώ

2η ΗΜΕΡΑ: ΒΕΝΕΤΙΑ

Άφιξη το πρωί στην Βενετία όπου θα υπάρχει χρόνος ελεύθερος για περιήγηση της γραφικής πόλης την << Βασίλισσα της Αδριατικής >> Θα θαυμάσουμε την πλατεία του Αγ. Μάρκου, το παλάτι των Δόγηδων , την γέφυρα των στεναγμών , τον πύργο των Ωρολογίου των Μαυριτανών κ.λ.π. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας , δείπνο, διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ: ΒΕΝΕΤΙΑ – ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ

Πρόγευμα και αναχώρηση για την Φλωρεντία  ακολουθεί η ξενάγηση της πόλης, όπου θα θαυμάσουμε μεταξύ άλλων, τον Καθεδρικό ναό της Παναγίας των Λουλουδιών, το Βαπτιστήριο, την πλατεία Ντέλλα Σινιορία, το Παλάτσο Βέκκιο – σημερινό Δημαρχείο, την εκκλησία Σάντα Κρότσε και την παλαιότερη γέφυρα του Άρνο, το Πόντε Βέκκιο,  χρόνος ελεύθερος για την επίσκεψη της υπαίθριας αγοράς του Σαν Λορέντζο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ: ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ –  ΡΩΜΗ

Πρόγευμα και αναχώρηση για την Ρώμη. Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Για το βράδυ προτείνουμε προαιρετική  μία νυχτερινή βόλτα στην Ρώμη, για να γνωρίσουμε μερικές από τις πιο ωραίες πλατείες της Ρώμης, όπως την Πιάτσα Ναβόνα,  Φοντάνα ντι Τρέβι , κ.ά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

5η ΗΜΕΡΑ: ΡΩΜΗ – ΒΑΤΙΚΑΝΟ

Πρόγευμα και ακολουθεί η ξενάγηση της Αιώνιας Πόλης. Θα γνωρίσουμε από κοντά, μεταξύ άλλων, το μεγαλοπρεπές Κολοσσαίο, την αρχαία Ρωμαϊκή Αγορά, το Καπιτώλιο, την Πιάτσα Βενέτσια, το ναό του Αγίου Πέτρου με την περίφημη ριετα του Μιχαήλ Άγγελου, την Φοντάνα  ντι Τρέβι. Κλπ Χρόνος ελεύθερος στην αγορά Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

6η ΗΜΕΡΑ: ΡΩΜΗ – ΜΠΑΡΙ  ή ΜΠΡΙΝΤΙΖΙ

Πρόγευμα και αναχώρηση για την Μπάρι  ή Μπρίντιζι . Άφιξη, επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για την Ηγουμενίτσα. Διαν/ση εν πλώ.

7η ΗΜΕΡΑ: ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ – ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Άφιξη στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας και αναχώρηση για τα Ιωάννινα.

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  • Μεταφορές με πολυτελή κλιματιζόμενο  πούλμαν
  • Εισιτήρια πλοίων  Ηγουμενίτσα – Βενετία και   Μπάρι ή Μπρίντιζι – Ηγουμενίτσα σε 4κλινες εσωτερικές καμπίνες ΑΒ4 .
  • 4  Διαν /σεις σε επιλεγμένα ξενοδοχεία  4* αστέρων – εντός πόλεων – σε τρίκλινα δωμάτια  για τους μαθητές                   ( Βενετία 1 , Φλωρεντία 1 , Ρώμη 2 )
  • Πρωινό και δείπνο καθημερινά  στην Ιταλία / ημιδιατροφή                                 ( εκτός πλοίων )
  • Ξεναγήσεις – Περιηγήσεις – βάσει προγράμματος
  • Λιμενικά Τέλη
  • Αρχηγό – συνοδό – ξεναγό  του γραφείου
  • Ασφάλιση αστικής, επαγγελματικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

– Εισόδους μουσείων και θεαμάτων

– Βαπορέτο Βενετίας

– Επιπλέον γεύματα, ποτά, φιλοδωρήματα και ότι αναφέρεται ως προαιρετικό

Map

Photos