+30 26510 - 32328 info@armoniatravel.gr
+30 26510 - 32328 info@armoniatravel.gr

ΚΕΡΚΥΡΑ

Μονοήμερη εκδρομή

Αναχώρηση από τα Ιωάννινα στις 07.30 για την Ηγουμενίτσα. 
Επιβίβαση στο ferryboat για Κέρκυρα. 

Η Κέρκυρα είναι ένα από τα βορειότερα και δυτικότερα νησιά της Ελλάδας και του Ιονίου Πελάγους. Βρίσκεται στην είσοδο της Αδριατικής Θάλασσας, κοντά στις Ηπειρωτικές ακτές.  

Οι βορειοανατολικές της ακτές πλησιάζουν αρκετά (περ. 2 χιλιόμετρα) τις ακτές των Αγίων Σαράντα της Αλβανίας. 

Άφιξη στο νησί της Κέρκυρας και αναχώρηση για το Αχίλλειο, μια από τις πιο φημισμένες βασιλικές επαύλεις της Ευρώπης, η οποία χτίστηκε το 1890 από την αυτοκράτειρα Ελισάβετ της Αυστρίας. Θα περιηγηθούμε στην έπαυλη η οποία είναι χτισμένη σε ρυθμό πομπηιανού μεγάρου και θα θαυμάσουμε τις εξαιρετικές τοιχογραφίες και τον καταπράσινο κήπο με τα πολλά αγάλματα κατά κύριο λόγο του Αχιλλέα από τον οποίο πήρε το ανάκτορο το όνομά του. 

Στην συνέχεια θα κατευθυνθούμε προς το κοσμοπολίτικο Κανόνι και θα μαγευτούμε από την επιβλητική θέα προς το Ποντικονήσι

Επόμενη στάση μας η πόλη της Κέρκυρας και η γραφική πλατεία Λιστόν όπου θα απολαύσουμε τον καφέ μας σε ένα από τα πολλά καφέ.

Στην συνέχεια επίσκεψη στην εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα, του πολιούχου του νησιού.Το απόγευμα ώρα 17.30 επιβίβαση στο Φέρρυ Μπόουτ για Ηγουμενίτσα.  Άφιξη στα Ιωάννινα νωρίς το βράδυ.                                                                                                                                                                                                       

Map

Photos