+30 26510 - 32328 info@armoniatravel.gr
+30 26510 - 32328 info@armoniatravel.gr

ΚΡΗΤΗ

6 / ήμερη εκδρομή

1η ΗΜΕΡΑ

Ώρα 8.00 συγκέντρωση μαθητών στο Χώρο του Λυκείου ή στην Κεντρική Πλατεία – Νομαρχία, επιβίβαση στο Πούλμαν και αναχώρηση για Πειραιά με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ – φαγητό, άφιξη στον Πειραιά, τακτοποίηση στο πλοίο και απόπλους για Ηράκλειο Κρήτης.

 

2η ΗΜΕΡΑ

Άφιξη στο Ηράκλειο επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για την ανατολική Κρήτη, το όμορφο Λασίθι, το Αγιο Νικόλαο- την πιο γραφική πόλη της Κρήτης, κτισμένη στην καρδια του κόλπου του Μιραμπέλλου – ,στη συνέχεια αναχώρηση για Ιεράπετρα, στάση για φαγητό, επίσκεψη της πόλης, επιστροφή το απόγευμα στο Ηράκλειο. Διανυκτέρευση.

 

3η ΗΜΕΡΑ

Μετά το πρόγευμα, αναχώρηση για τον αρχαιολογικό χώρο υης Κνωσού,  την αρχαία Γόρτινα και τη Φαιστό, γεύμα στα Μάταλα, επίσκεψη στο χωριό Αγία Γαλήνη, επιστροφή στο Ηράκλειο στο ξενοδοχείο μας αργά το απόγευμα. Διανυκτέρευση.

 

4η ΗΜΕΡΑ

Μετά το πρόγευμα, αναχώρηση για Ρέθυμνο, επίσκεψη της πόλης, στη συνέχεια θα επισκεφθούμε τη Μονή Αρκαδίου, συνεχίζοντας το απόγευμα άφιξη στα Χανιά. Ξενάγηση πόλεως, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτερευση.

 

5η ΗΜΕΡΑ

Πρόγευμα και περιήγηση στα αξιοθέατα της πόλης των Χανίων. Το απόγευμα αναχώρηση για το λιμάνι της Σούδας ή Ηράκλειο, τακτοποίηση στις καμπίνες του πλοίου και απόπλους για Πειραιά, διανυκτέρευση στο πλοίο.

 

6η ΗΜΕΡΑ

Άφιξη στον Πειραιά πρωινές ώρες, και στη συνέχεια αναχώρηση για Κόρινθο, στάση για φαγητό ή εφόσον επιθυμούν οι μαθητές μετάβαση για φαγητό στο Λουτράκι και συνεχίζοντας την εκδρομή μας επιστρέφουμε αργά το βράδυ στα Ιωάννινα με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ.

 

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Map

Photos