+30 26510 - 32328 info@armoniatravel.gr
+30 26510 - 32328 info@armoniatravel.gr

Ναύπλιο – 3ήμερη εκδρομή

0
Τιμή
€220
Τιμή
€220
Ονοματεπώνυμο*
Άτομα*
Email*
Τηλέφωνο*
Σχόλια

Adding item to wishlist requires an account

633

Πώς μπορούμε να σε βοηθήσουμε;

+30 26510 – 32328

info@armoniatravel.gr

Ημερομηνία : 19/09/25
Αναλυτικό πρόγραμμα

3ήμερη εκδρομή

ΝΑΥΠΛΙΟ – ΜΥΚΗΝΕΣ – ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

19-21/09/25

 

1η ΗΜΕΡΑ: Ιωάννινα – Μυκήνες – Ναύπλιο  (390 χλμ. )

Αναχώρηση από τα Ιωάννινα   στις  7:30 και ακολουθώντας τη διαδρομή της Ιονίας Οδού, με ενδιάμεσες στάσεις φτάνουμε στις Μυκήνες όπου θα ξεναγηθούμε στον αρχαιολογικό χώρο και θα θαυμάσουμε τα ευρήματα του λαμπρότερου πολιτισμού της Ελληνικής προϊστορίας που έφερε στο φως ο Ερρίκος Σλήμαν το 1876. Στην συνέχεια θα αναχωρήσουμε για το Τολό και το ξενοδοχείο μας. Το βράδυ θα μεταβούμε στο Ναύπλιο όπου θα έχουμε χρόνο ελεύθερο για φαγητό και γνωριμία με την πόλη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ: Ναύπλιο  ( 20 χλμ. )

Μετά το πρωινό μας στο ξενοδοχείο ξενάγηση της πόλης του Ναυπλίου. Θα ξεκινήσουμε από το Παλαμήδι, στη συνέχεια θα επισκεφθούμε την πλατεία Συντάγματος, πλατεία του Πλατάνου κατά την επανάσταση, όπου συναντάμε πολλά αξιόλογα μνημεία: Την πρώτη Ελληνική Βουλή,  τον Μεντρεσές – Τούρκικο ιεροδιδασκαλείο – σήμερα χρησιμοποιείται από το αρχαιολογικό Μουσείο, την αποθήκη του Ελληνικού Στόλου – αρχαιολογικό Μουσείο σήμερα. Αριστερά του Μουσείου υπάρχει η Εθνική Τράπεζα – βαρύ κτίριο του μεσοπολέμου επηρεασμένο από Μυκηναϊκό πρότυπο. Ανατολικά της πλατείας Συντάγματος βρίσκεται το Τριανόν – παλαιό τούρκικο τζαμί – σήμερα λειτουργεί ως θέατρο και κινηματογράφος. Επίσης την πινακοθήκη του Ναυπλίου, όπου εκτίθενται πίνακες αξιόλογων ζωγράφων. Το απόγευμα, χρόνος ελεύθερος στην πόλη του Ναυπλίου για ψώνια, σουβενίρ κλπ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ: Επίδαυρος – Ιωάννινα ( 420 χλμ. )

 Μετά το πρωινό, αναχωρούμε για να επισκεφθούμε την το αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου καθώς και το Ασκληπιείο, το μεγαλύτερο θεραπευτικό κέντρο της Αρχαιότητας. Στη συνέχεια  αναχώρηση διαμέσου ισθμού της Κορίνθου επίσκεψη στα Ίσθμια . Χρόνος ελεύθερος για φαγητό  και νωρίς το απόγευμα αναχώρηση για τα Ιωάννινα δια μέσω γέφυρας  Ρίου – Αντίρριου , στάσεις καθ’οδόν  , θα φθάσουμε νωρίς  το βράδυ.   

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  • Διαμονή σε επιλεγμένο ξενοδοχείο σε δίκλινα δωμάτια 
  • Πρωινό  στο  ξενοδοχείο  ( 2 πρωινά  )
  • Μετακινήσεις  – ξεναγήσεις βάσει προγράμματος
  • Φ.Π.Α.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

Εισόδους  σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους , γεύματα ή δείπνα ,

και ότι δεν αναγράφετε στο πρόγραμμα.

 

ΤΙΜΗ ΚΑΤ΄ΑΤΟΜΟ:

Για διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο  τιμή κατ΄άτομο  220 €  

Διαφορά μονόκλινου: 60 €

 

 

 

Photos